Zoeken naar burlesque workshop eindhoven

burlesque workshop eindhoven
Burlesque Workshop Eindhoven Get Events.
Vraag offerte aan. Home Eindhoven Workshop Eindhoven Burlesque Workshop Eindhoven. Vandaag word je in korte tijd omgetoverd tot een echte Burlesque danseres tijdens onze spannende Workshop Burlesque Dansen in Eindhoven. Onze professionele burlesque danseres zal jullie hartelijk verwelkomen in onze dansstudio.
wasmachine
Burlesque workshop voor een pikant vrijgezellenfeest in Eindhoven!
Waan je Lady Marmalade tijdens de workshop Burlesque in Eindhoven! Op zoek naar een pikante activiteit vol glitter en glamour voor een vrouwen vrijgezellenfeest? Dan is de workshop Burlesque echt iets voor jullie! Burlesque is een dansstijl waarbij alles draait om show, het teasen, de kunst van het verleiden maar ook met een gezonde dosis humor en zelfspot.
ced expertise
Burlesque Workshop in Eindhoven.
Het niveau van de workshop wordt uiteraard volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers en het is ons doel om elke deelnemer te laten genieten van de workshop! burlesque workshop Eindhoven. Tijdens onze 1 uur 30 minuten durende burlesque workshop komen alle elementen terug die Burlesque bevat.:
rekfolie
Burlesque workshop vanaf 25 p.p.
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc: Burlesque workshop Gouda. Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc: Burlesque workshop Utrecht. Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc: Burlesque workshop Amersfoort. Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc: Burlesque workshop Eindhoven. Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc: Burlesque workshop Tilburg.
advertentie op google
Burlesque Halima dans entertainment.
Burlesque Workshop Met een hapjes/desserttafel. Helemaal in de sfeer van het thema! DANCE HAPJES COMBO! Halima Dans Entertainment biedt jou de perfecte Party met de Dance Hapjes Combo. Dit pakket is inclusief een Dessert/hapjestafel en een dansworkshop van 90 min. Je leert al de juiste bewegingen en geniet van een drankje en veel lekkers. Een tafel vol lekkers helemaal in het thema desgewenst gepersonaliseerd! Voor prijzen en boekingen neem contact op via het contactformulier. Boekingen minimaal 2 weken voor de gewenste datum. Alle workshops zijn ontworpen op 90 minuten. Je kunt aantrekken wat je wilt Als je er maar vrij in kunt bewegen! en voor de eventuele jarige of aanstaande bruid hebben wij altijd iets speciaals aan kleding. Alle workshops zijn inclusief attributen zoals boas handschoenen, hoedjes etc. 06 14 590 973. Eindhoven, Noord brabant 5625 EP Nederland.
Burlesque Workshop, van Eindhoven Excursies.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Burlesque Workshop in Eindhoven. Details over dit uitje. De Burlesque workshop van Eindhoven Excursies verandert elke verlegen dame in Diva. Op een prachtige locatie leert u hoe u zich gedraagt als een sexy lady!
Workshop Burlesque Eindhoven Het meest uitdagende uitje van Eindhoven!
Bij een workshop vinden wij het enorm belangrijk dat het entertainment gehalte hoog ligt en dat de groep echt een Burlesque experience beleefd! Kies hieronder jouw gelegenheid voor meer informatie en laat je verrassen tijdens een Workshop Burlesque in Eindhoven.
Workshop Burlesque Eindhoven.
Jullie krijgen tijdens de workshop burlesque ook de gelegenheid om mooie foto's' te maken in burlesque sfeer. Aan het einde van de workshop burlesque geeft de docente een demonstratie. De workshop burlesque in Eindhoven reserveren of een offerte aanvragen? Onze nieuwsbrief ontvangen?
Burlesque Workshop Eindhoven v.a. Eur 1750, Santiago de Cuba.
Breidt uw workshop uit met de Havana arrangement of de Cuba arrangement. Burlesque Workshop Cubaanse Mojito Mexicaanse Nachos's' met Pittige saus. Burlesque Workshop heerlijk Buffet Cubaanse Mojito Mexicaanse Nachos's' met Pittige saus. Cetrum: Santiago de Cuba, Stratumseind 65 in Eindhoven.
Chalans Eindhoven Chalans.
Voor of na de training kun je in de kleedkamer, die met lockers voorzien is, ook nog gratis koffie drinken. Chalans Eindhoven is de paaldans studio met lef! Bij ons kun je leren paaldansen en kun je je zelfvertrouwen een boost geven door een cursus lapdance, burlesque of exotic pole dance te volgen.

Contacteer ons