Zoeken naar burlesque vrijgezellenfeest

burlesque vrijgezellenfeest
Burlesque workshop vanaf 25 p.p.
Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Breda, Rotterdam, Tilburg, Maastricht, Arnhem en andere steden in Nederland!
vp contra expertise
Workshop burlesque Utrecht: Vrijgezellenfeest, verjaardag of ander groepsuitje in Utrecht.
De workshop burlesque in Utrecht is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of samen met je vriendinnen. Tijdens de workshop burlesque in Utrecht leer je wereld beroemde burlesque poses en sensuele danspassen. Je zult oefenen met burlesque accessoires zoals lange handschoenen, boa en veren waaier.
warmtepompdroger
Workshop burlesque Burlesque workshop in Breda, Tilburg, Roosendaal.
Een leuke, originele workshop organiseren voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of als activiteit van je studentenvereniging? Dat zit met de workshop Burlesque helemaal goed! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom, ongeacht je sportiviteit en je danservaring. Dansen op hoge hakken en met sexy kleding zorgt ervoor, dat jullie zullen stralen als echte Burlesque danseressen.
hyaluronzuur serum
Burlesque Fotoshoot Vrijgezellenfeest Amsterdam.
Wij introduceren een heuse professionele fotoshoot met een hoog burlesque gehalte. Denk aan Parijs, jaren 30 Daar horen natuurlijk strakke bustiers, uitbundige petticoats en een hoop veren bij! Bekijk hier ons burleske vrijgezellenfeest in Amsterdam; helemaal in stijl van de Moulin Rouge!
Burlesque Workshop Vrijgezellenfeest.
Avondje vrijgezellenfeest mannen. Get Events Vrijgezellenfeesten in Amsterdam. Vintage Road Trips. Crazy 88 Amsterdam. Specialtours Door heel Nederland. Workshop in rosse buurt Amsterdam. Een razend populaire Burlesque Workshop! Doe mee en voel je ook sexy met de glitter glamour, het teasen en theaterspel, de humor en de zelfspot.
Workshop burlesque/chairdance Release Dance Academy.
So get your ass up, show me how you burlesque! Tijdens de workshop burlesque leren jij en je vriendinnen met behulp van een stoel, een boa, een waaier en een flinke dosis glamour de ins en outs van burlesque. De workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of als origineel verjaardagscadeau.
Burlesque Workshop voor jouw vrijgezellen feestje. In Amsterdam of op eigen locatie.
De workshop is samen met ervaren Amerikaanse en Engelse burlesque artiesten opgezet en later geƫvolueerd met de huidige begeleidsters. Wij hebben goed geluisterd naar de deelneemsters en hebben nu als basis simpelweg de leukste burlesque workshop voor jouw vrijgezellenfeest vriendinnendag, verjaardag, dispuutfeestje etcetera.
Workshop Burlesque dansen bij Pink Pepper een verleidelijk vrijgezellenfeest.
Het woord burlesque betekent zelfs letterlijk: met een grap. Denk aan de pin-up girls uit de fifties, aan rood pluchen theaters met neonreclame en een dansact met waaiers, boas, veren en korsetten. Tijdens de workshop dans je op typische sexy muziek.

Contacteer ons